Akgedik TOKİ' ye Otobüs Seferleri Başlıyor

Yapımı hızla devam eden Akgedik Toki konutlarına ulaşım sorunu çözüldü. 19 nolu otobüsler Akgedik TOKİ ile garaj arasında yolcu taşıyacak. 1 Şubat’ta seferler başlayacak.  

Manisa hızla büyüyor. Şehrin gelişmesiyle birlikte bazı mahallelere ulaşımı kolaylaştırmak için yeni hatlar kondu. Yunusemre Belediyesi ile Toplu Konut İdaresi tarafından yürütülen ortak konut projesi Akgedik mahallesinde hızla devam ediyor. Ulaşım sorunu ise vatandaşları en çok düşündüren konuların başında geliyor. Akgedik mahallesinin Manisa merkeze uzaklığı 15 kilometreden fazla. Bu sorunu çözmek amacıyla yapılan toplantılar sonuç verdi.

AKGEDİK SEFERLERİ 1 ŞUBAT’TA BAŞLIYOR   
Alınan karara göre 1 Şubat 2017 tarihinden itibaren Akgedik Toplu Konut Alanına toplu ulaşım otobüsleri hizmet vermeye başlayacak. Hat numarası 19 olarak belirlendi. Güzergah, duraklar ve saatler de belirlendi. Konutlarda ikamet başlamadan, toplu taşıma hizmetleri başlamış oldu. Otobüs seferleri şimdilik çok yoğun olmayacak. TOKİ’de yaşam başladıktan sonra sefer ve saat sayıları değişecek.

BAŞKAN

Vedat YILMAZ

Başkana Mesaj
Yeni Mahalle Mimar Sinan Bulvarı No:122/1 Yunusemre/ MANİSA
0236 211 00 88